Ankara Üniversitesi Gönüllü Araştırma Profesörü ve 2018 Yılı Profesörlük Belgesi Takdim Töreni

Üniversitemizde profesörlüğe yükselen öğretim üyelerine ve Senatomuz tarafından Gönüllü Araştırma Profesörü olarak belirlenen hocalarımıza törenle belgeleri verildi.

Tecrübeleri, bilgi birikimleriyle üniversitemizin bilimsel çalışmalarına destek vermeye devam ederek “Gönüllü Araştırma Profesörü” (Emeritus Profesör) ûnvanı almaya hak kazanan öğretim üyelerimize ve ûnvanda yükselerek profesörlük kadrosuna atanan değerli hocalarımıza belgelerini Rektörümüz Prof Dr. Erkan İbiş takdim etti.

Bu sene ilk kez verilen “Gönüllü Araştırma Profesörü” Belgelerini almaya hak kazanan 9 değerli hocamızı ve ûnvanda yükselerek profesörlük kadrosuna atanan öğretim üyelerimizi kutluyoruz.